Prims

Ingredients:

  • Segons la preparació

Preparació:

  • A la masa, s’hi afegeixen uns anisets per a condimentar-la.
  • Es mesclen bé tots els ingredients amb la farina fins aconseguir una pasta fina i homogènia. En acabat, es deixa reposar per a que puge.
  • Quan ja ha fermentat, i ajudant-nos amb una pala, es formen rectangles de 20 x 12 centímetres, aproximadament. Es divideixen per la diagonal i es deixa que pugen, de nou, per a posar-los al forn. Abans, però, es marca el contorn amb el polze.
  • Quan els hem tret del forn els tirem per sobre amb sucre fi.

Formulari de cerca

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

 

Site developed with Drupal