Coca Magdalenera

Ingredients:

  • 2 ous.
  • 2 tacetes de llet.
  • Ratlladura de llimona.
  • 250 ml d’oli (1got)
  • 375 ml de sucre.
  • 2 llimonades (àcid ascòrbic i bicarbonat)
  • 270 grams de farina.

Preparació:

  • Es baten els ous sense arribar a punt de neu.
  • Afegim el sucre, la llet, les llimonades, la llimona i, finalment, la farina.Es remena bé. S’aboca la mescla en una pastera folrada amb paper d’alumini.
  • Es cou al forn durant 25 minuts.

Formulari de cerca

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

 

Site developed with Drupal