Carquinyolis

Ingredients:

  • 14 onzes de sucre
  • 3 ous
  • farina
  • 1/2 Kg. d’ametla torrada i tallada a trossos
  • 3 culleres soperes de llet

Preparació:

  • Les clares a punt de neu, s’hi afegeix sucre i es baten.
  • Es mesclen íntimament els rovells i l'ametla.
  • S’afegeix la farina fins que la pasta prengui consistència.
  • Amb un rodet s’estén la massa. Després, i amb les mans, es fa un cilindre llarg. Finalment es talla a trossos.
  • En un bol es col•loquen els trossos de pasta i es posen al forn. (Per a millorar-ne l’aparença podeu fregar-los amb rovell d’ou abans de posar-los al forn).

Formulari de cerca

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

 

Site developed with Drupal